Bluegrassmusik

Skapa en bluegrass-app för musikintresserade

Är du en av de som fallit som en fura för den fantastiska bluegrass-musiken? Då vet du att det kan vara en aning svårt att hitta likasinnade i en värld där de flesta tycks föredra pop eller house. Genom en smart app kan dock kontakten med andra med samma musiksmak bli enklare.

Som det ser ut idag dräller det inte precis av appar med bluegrass-tema, vilket innebär att du kanske måste ta fram en själv. Känner du dig oroad för att du inte vet någonting om att programmera appar? Var inte det. Mjukvaruutvecklaren beetroot.se/ kan enkelt hjälpa dig ta fram en bra app. Allt du behöver är en riktigt strålande idé.

Tjäna pengar på en app

En app är inte bara ett smart sätt att träffa nya vänner på, den kan också ge dig extra klirr i kassan. Idag är det dessutom extra förmånligt för små aktörer att skapa appar eftersom Apple precis har halverat sin avgift för det. För att tjäna pengar på din app behöver du ta någon slags avgift när människor väljer att ladda ned den. Vad som är en lämplig avgift kan Beetroot hjälpa dig med. Det behöver dock inte vara många kronor om appen blir populär.

Bra läge att knyta samman bluegrass-fantaster

Som du vet ser världen lite annorlunda ut idag på grund av Corona. På grund av pandemin har till exempel Nääsville Bluegrassfestival skjutits fram till år 2021. Det behövs alltså något annat än fysiska sammankomster för att sammankoppla människor. Där är en app perfekt. På vissa platser i landet frodas intresset för musikstilen mer än på andra. Kring Mellösa hittar du till exempel många fans och utövare. Kanske kan du börja med att marknadsföra din app på sådana platser? Vad ska då appen innehålla? Det bestämmer du ju naturligtvis själv, gärna med hjälp av råd från din utvecklare.